Nieuwe Website Online!

Eindelijk is het dan zover! Na een aantal weken flink aan de slag te zijn geweest presenteren we dan ook vandaag vol trots onze nieuwe website over de Boerboel van Immermoed Boerboels.

De nieuwe website is veel gebruiksvriendelijker en niet alleen voor ons, maar zeer zeker ook voor u! We kunnen u nu uitgebreide informatie bieden over alles wat over de Boerboel gaat of er mee te maken heeft. Daarnaast zal de website altijd up to date zijn en via ons geïntegreerde blog zullen we u wekelijks op de hoogte houden van het allerlaatste Boerboel nieuws vanuit onze kennel of vanuit de Boerboel wereld in het algemeen. Dit kan informatie zijn over dekkingen, shows en keuringen, maar bijvoorbeeld ook leuke anekdotes en andere Boerboel verhalen.

We zouden het erg op prijs stellen wanneer je hieronder een reactie achter zou willen laten wat je van onze nieuwe website vindt en natuurlijk dat je onze Immermoed Fanpage “Liked” op Facebook. (zie rechts bovenin je scherm). Of ga rechtstreeks naar https://www.facebook.com/ImmermoedBoerboels

Natuurlijk staan we altijd open voor tips en verbeteringen, dus je reactie is van harte welkom!

Wellicht ook interessant...