Immermoed Nini
boerboel fokker Nederland

Immermoed Nini is bij ons voor een eenmalig nest en gaat daarna weer terug naar haar baasje in Duitsland. Nini is een zeer zelfverzekerde teef met een sterk karakter en ook een bijzonder sterk beschermingsinstinct.

meer info...
Immermoed Flodder

Immermoed Flodder is de laatste dochter van Mizpah Eva, nog in ons bezit. De vader is Makosi Oscar, nog een Avontuur Anton zoon. Flodder hebben wij samen met Marcel Dobbelaar van Groote Heide Boerboele.

meer info...
Grootmoed Hatseflats (Kees)

Door omstandigheden is Kees weer bij ons terug gekomen waar we heel erg blij mee zijn. Kees heeft inmiddels een fijne plek gevonden.

meer info...
Immermoed Anna Belle

Immermoed Anna Belle, een jonge en vooral ook veelbelovende teef voor ons fokprogramma de komende jaren. Anna Belle is een grote, rustige en lieve hond die goed in de roedel past…Annebelle heeft inmiddels haar eerste nestje gehad waar wij zeer tevreden over zijn. We hebben een paar prachtige dochters in het fokprogramma gehouden. Anna Belle is herplaats en leeft als huishond in Zwolle.

meer info...
Bundu Valley Prop

Vanuit Zuid Afrika via Grootgeluk Boerboele bij ons terecht gekomen. Van Prop hebben we inmiddels de mooie Wiezelotje en de pup Lou Loena, Prop is heerlijk in de fut en woont tegenwoordig in Belgie

meer info...
Delatro Gregor-Kleintjie

Boerboel dekreu Delatro Gregor-Kleintjie is een zelfverzekerde reu met een prachtige afstamming. Gregor is gefokt in Zuid Afrika en eind 2014 vanuit Rusland bij ons komen wonen. Gregor is inmiddels met pension en geniet als huishond in Stiens

meer info...
Klein Sandfontein Bibi (†)

Heel blij en trots zijn wij dat Klein Sandfontein Bibi sinds 2014 bij ons is komen wonen. Bibi is een imposante reu met een vriendelijk karakter.

meer info...
Klein Sandfontein Thembe
Boerboel Teef Klein Sand Fontein Thembe

Klein Sandfontein Thembe is een bijzonder grote en prachtige gebouwde Boerboel teef die afkomstig is uit Zuid Afrika en later vanuit Rusland bij ons gekomen is (met dank aan Adelina Makunina) We hopen vanwege haar prachtige achtergrond nog enkele nakomelingen van haar te mogen verwelkomen de komende jaren. Helaas is dit niet gelukt en hebben we slechts Annabelle die haar lijn mag voortzettten.Thembe mag hier van haar oude dag genieten.

meer info...
Immermoed Ushi
Boerboel teef Ushi

Immermoed Ushi is inmiddels verhuisd naar Rusland waar zij bij kennel From Sous Afrika voor het fokprogramma ingezet zal worden.

meer info...
Immermoed Klapstuk

Immermoed Klapstuk (roepnaam Roxy) is groot gebracht bij Marko Hilhorst in Soest en is sinds het voorjaar van 2013 weer terug in onze kennel. Klapstuk is een compact gebouwde Boerboel teef met een hoop Ysterberg in haar achtergrond. Klapstuk is zomer 2013 naar Engeland verhuisd.

meer info...
Immermoed Napolean Denzell

Immermoed Napolean Denzell (roepnaam Denzell) is een lieve en trouwe Boerboel, maar tegelijkertijd ook een pittige en toch wel enigszins dominante Boerboel. Denzell is in 2009 verhuisd naar Engeland samen met een teef uit onze kennel Immermoed Habanera.

meer info...
GrootGeluk Jip

Jip,gefokt door Grootgeluk Boerboele is vanaf pup bij ons geweest,een heerlijke hond met een topkarakter,wij hebben één nestje maar haar gefokt en hopen in de toekomst een mooie zoon van haar te kunnen gebruiken,In 2012 is Jip weer naar haar Grootgeluk Boerboele terug gegaan.

meer info...
Immermoed Gimmick

Immermoed Gimmick is een lieve en vooral ook hele sterke Boerboel teef. Gimmick is bij Marko Hilhorst in Soest waar ze alle tijd, liefde en aandacht krijgt die ze verdiend. Gimmick heeft 3 nestjes gehad en zullen haar dochters hopelijk de lijn voortzetten.

meer info...
Mizpah Eva 2

Mizpah Eva is een bijzondere, in Zuid Afrika gefokte Boerboel teef en door Grootgeluk naar Nederland gehaald. Eva is een ultra brindle,wat bijna zwart is, een kleur die je niet zo vaak ziet. Daarnaast is Eva een bijzonder rustige en evenwichtige hond die als het er op aan komt absoluut haar mannetje staat…Inmiddels is ook Eva met pensioen.

meer info...
Sandaharr Betty Boop

Sandaharr Betty Boop (roepnaam Sox) is geboren in Schotland en gefokt door Sandaharr Boerboels. Sox is een grote imposante teef en een rechtstreekse dochter van Ysterberg Sokket. Wij hebben twee nestjes met haar gefokt en inmiddels is haar status ook veranderd in huishond.

meer info...
Immermoed Abdoel (Nelis) (†)

Immermoed Abdoel (roepnaam Nelis) is groot geworden bij Adrie de Jong van Deli Boerboels. Nelis was een bijzonder pittige hond waar je zeer zeker niet moest proberen ongevraagd door de poort te komen. Voor het de eigen familie was Nelis goud waard. Nelis is helaas overleden in 2012….

meer info...
Immermoed Amber (†)

Immermoed Amber is net als haar grote broer hierboven een bijzonder pittige tante met enige gebruiksaanwijzing. Desalniettemin is ze super voor eigen familie en bekenden. Alles wat niet bekend is heeft Amber niet zoveel mee. Amber woont al vanaf 2 jarige leeftijd bij de familie Slot in Smilde. Inmiddels is Amber in 2014 overleden aan de gevolgen van ouderdom!

meer info...
Immermoed Druppel

Immermoed Druppel Druppel is een prachtige Irish Spotted teef,en een dochter van Dandaloo Cleo,zij woont bij BVD Boerboele waar ze inmiddels een nestje gehad heeft samen met Piet zyn Drift Boris.

meer info...
Immermoed Habanera

Immermoed Habanera (roepnaam Yentle) is door ons zelf gefokte nette, vaalkleurige, Boerboel teef met een lief, rustig en stabiel karakter. Yentle is samen met Immermoed Napolean Denzell in 2009 verhuisd naar een fokker in Engeland alwaar ze samen nog een keer een nestje pups heb gekregen….

meer info...
Immermoed Isabel

Immermoed Isabel is een nestzusje van onze reu Immermoed Ice. Isabel is een vrolijke, lieve Boerboel teef die nu een heerlijk leventje heeft bij Lioness Boerboels te België waar ze uitstekend mee draait in de roedel. Isabel is inmiddels aangekeurd bij de SABT en met een score van 85,3% heeft ze hiermee een plaatsje weten te veroveren in het STUD-register…

meer info...
Immermoed Lummeloris

Immermoed Lummeloris (roepnaam Lumi) is uitgegroeid tot een indrukwekkende Boerboel reu met veel bot en massa. Al op jonge leeftijd is Lummeloris verhuisd naar Bundu Valley Boerboels in Zuid Afrika van Andre Taljaard en Tokkie Ysel. Lumi is in 2012 dan uit geroepen tot beste Junior Boerboel Reu op Boerboelshow in Zuid Afrika. Hier zijn we dan ook meer dan trots op!

meer info...
Immermoed Mama Loe (†)
Immermoed Mama Loe

Immermoed Mama Loe, woonachtig bij de familie Maurits van GrootGeluk Boerboele, is een lieve, vrolijke, speelse en vooral veelbelovende Boerboel Teef die veel potentie heeft voor de toekomst. Mama Loe zal dit jaar aangekeurd worden en tevens gecontroleerd worden op heupen en ellebogen.

meer info...
Immermoed Xsaffier

Immermoed Xsaffier is een lieve en energieke blauw-brindle kleurige teef met een echte Zuid Afrikaanse afkomst. Zowel haar vader als haar moeder zijn gefokt en geboren in Zuid Afrika,samen met Grootgeluk Freud heeft zij bij ons een nestje gehad.Inmiddels is zij verhuisd naar Belgie bij Red Devil Boerboels en hopen wij dit voorjaar een zoon van haar terug te krijgen.

meer info...
Immermoed Vrykous

Immermoed Vrykous is een heerlijke actieve, lieve en speelse hond die momenteel woonachtig is in Zuid Holland bij BVD Boerboele samen met nog 3 andere Boerboels, namelijk Boris, Druppel en Doris Day. Vrykous wordt niet meer voor de fokkerij ingezet en mag oud worden in Simonshaven.

meer info...
Immermoed Winnie The Pooh

Immermoed Winnie the Pooh is uitgegroeid tot mooie een flink gebouwde teef in de Irish Spotted kleur. Op een leeftijd van ongeveer 9 maanden is Winnie the Pooh verhuisd naar Zweden waar zij tot dusver nog steeds leeft bij de Boerboel kennel Northstar Boerboels…

meer info...
Baden Bolero

Baden Bolero (roepnaam Billy) is een compacte,en goed gebouwde reu uit Zuid Afrika in de piebold kleur.Billy heeft voor een klein aantal nakomelingen gezorgd en is daarna uit ons fokprogramma gehaald. Billy woont nu als huishond in Belgie.

meer info...
Dandaloo Cleo (†)

Dandaloo Cleo is een enorm lieve, rustige en vooral vriendelijke Boerboel teef die inmiddels haar sporen in de fokkerij heeft verdiend. Ze heeft prachtige Boerboels voortgebracht met massa en goed bot zowel reuen als teven. Eind 2012 mocht Cleo met pensioen en oud gaan worden in een gastgezin. Helaas is Cleo overleden aan de gevolgen van een simpele operatie enkele weken later…

meer info...
GrootGeluk Freud

Freud gefokt door Grootgeluk Boerboele heeft voor ons heel veel betekend,niet alleen door zijn fantastische karakter,maar ook zijn imposante uitstraling,massa en bot .Hij heeft er toe bij gedragen,dat de kwaliteit van de door ons gefokte honden er op alle fronten vooruit is gegaan.Freud is nu in Amerika waar inmiddels ook al nakomelingen van hem zijn.

meer info...
Grootmoed Angel

Grootmoed Angel is een zoon van GrootGeluk Freud en net als z´n vader een prachtige en imposante verschijning. Ook heeft Angel net als z´n vader een rustig en zelfverzekerd karakter. Inmiddels heeft Angel een goed plekje gevonden bij een fokker in Montenegro alwaar hij inmiddels al voor een aantal prachtige nakomelingen heeft gezorgd..

meer info...
Immermoed Zion

Net als Immermoed Angel is ook Immermoed Zion een zoon van GrootGeluk Freud. Zion, ook wel “Kroonprins” genoemd, is met zijn ruim 80 kg een imposante verschijning en ook hij heeft wederom een gouden karakter. Immermoed Zion woont inmiddels alweer een paar jaar bij een Boerboel Fokker in Schotland.

meer info...
Immermoed Ansje Anders

Immermoed Ansje Anders (roepnaam Sam) is een dochter van GrootGeluk Freud en Immermoed Ottelien. Ansje Anders is een prachtig gebouwde teef met een echt Boerboel karakter. Stabiel, vriendelijk maar ook goed waaks. In de winter van 2012/2013 is Ansje Anders verhuist naar een Boerboel fokker in Griekenland…

meer info...
Immermoed Anne (†)

Immermoed Anne is uit één van de eerste Immermoed nesten alweer bijna 10 jaar geleden. Immermoed Anne is een rastypische Boerboel teef met een goed, maar ook zeer waaks karakter. Immermoed Anne woont inmiddels alweer ruim 7 jaar bij een Boerboel fokker in Schotland… Anne is helaas in 2012 overleden.

meer info...
Siglensal Spice (†)

Siglensal Spice is voor mij een hele bijzondere hond! Spice was namelijk mijn eerste Boerboel en met haar heb ik mijn Boerboel kennel opgebouwd. Spice was een lieve en trouwe hond, maar zeker ook met een flinke dosis pit. Vaak ging ze tijdens mijn nachtdiensten mee naar mijn werk en dat gaf toch altijd een veilig gevoel… Breeder Siglensal Boerboele. Spice is helaas overleden in 2011

meer info...
Bayo Baggins (Video)

Bayo Baggins is één van mijn eerste reuen in de Immermoed Boerboel kennel. Bayo Baggins is een lieve en vriendelijke Boerboel reu met een stabiel karakter. Bayo Baggins woont in bij Mar Michon waar hij alle tijd, liefde en aandacht krijgt die hij natuurlijk verdient. Bayo Baggins staat voor passende teven ter dekking. Breeder Bayo Boerboels

meer info...
Immermoed Charlotte (†)

Immermoed Charlotte (roepnaam Neus vanwege een vlekje op haar neus) is een dochter van Siglensal Spice en Marvell Buster. Charlotte is een ontzettend lieve hond met echt en gouden karakter. Charlotte heeft een paar nesten gehad, maar is inmiddels lekker met pensioen bij Marko Hilhorst en heeft hier genoten van haar oude dag. Helaas is Charlotte in 2013 overleden.

meer info...
Immermoed Ottelien
Immermoed Ottlelien - Boerboel pups

Immermoed Ottelien (roepnaam Djoh Djoh) is een ontzettend lieve teef met het echte Boerboel karakter zoals het hoort. Lief, gehoorzaam, erg goed met kinderen, maar ook ontzettend waaks en beschermend. Ottelien woont bij vrienden van mij waar zij is opgegroeid in huis en binnen het gezin…

meer info...
Grootmoed Aag

Grootmoed Aag (roepnaam Aagje) is een ontzettend lieve en aanhankelijke teef die eigenlijk niks liever wil dan bij je op schoot zitten als ze de kans krijgt. Ook in de omgang naar vreemde mensen en andere honden is Aag ontzettend vriendelijk en sociaal. Inmiddels is Aag met pensioen en heeft een fijn plek elders gevonden.

meer info...
Immermoed Mozzarella (†)

Immermoed Mozzarella was nog een jonge teef met heel veel potentie voor de toekomst. Helaas is ze overleden aan zeer grote ontsteking die veel complicaties met zich mee bracht. Op een leeftijd van 8 maanden hebben we haar helaas moeten laten inslapen. R.I.P. lieve Mozzerella!

meer info...
Immermoed Okke

Immermoed Okke is nog een jonge reu en zoon van Linjo Roxy en Middelpos Simson. Okke komt uit een prachtige bloedlijn, wij zijn erg blij met hem en zijn eerste pups zijn inmiddels geboren.Okke wordt alleen ingezet voor onze eigen teven. In 2014 is Okke verhuisd naar Zweden alwaar hij een goed plekje heeft gekregen bij een Zweedse collega-fokker.

meer info...
Immermoed Ko-Ba

Immermoed Ko-Ba (roepnaam Babs) is een dochter van Immermoed Gimmick en GrootGeluk Jaap. Ko-Ba is een flinke teef van ruim 60 kg met het hart op de juiste plaats. Ze is in huis opgegroeid en bijzonder sociaal naar mensen die op visite komen. Ook naar andere honden is ze doorgaans heel erg vriendelijk.
Ko-Ba hebben wij samen met Marcel Dobbelaar van Groote Heide Boerboele

meer info...
Grootmoed Britt

Grootmoed Brit is een dochter van Sandaharr Etive en GrootGeluk Jaap. Brit is een ontzettend lieve en soms ook pittige dame met het hart op de juiste plaats. Haar blauwe kleur maakt Brit toch net even anders dan anders. Brit heeft 2 nestjes gehad en gaat nu van haar welverdient pensioen genieten bij Haiko Hartman.

meer info...
Immermoed X-Factor († 24-07-2013)

Immermoed X-Factor (roepnaam Paco) is een zoon van Mizpah Eva en Gretchen Bito…twee pure Zuid Afrikaanse lijnen van prachtige honden. Paco is werkelijk een prachtige reu en zelfs met vlag en wimpel geslaagd voor alle denkbare gehoorzaamheidscursussen. Immermoed X-Factor woont lekker in huis bij vrienden van mij. Voor passende teven staat Immermoed X-Factor ter dekking beschikbaar.

meer info...
Sandaharr Etive

Sandaharr Etive is een prachtige forse teef met een bijzonder stabiel en vooral ook zelfverzekerd karakter. Ook de pups die heeft gehad tot dusver zijn doorgaans uitgegroeid tot mooie honden met veel bot en massa. Etive is te bewonderen in onze satellietkennel Grootmoed Boerboels te Smilde…en is nu heerlijk van haar oude dag aan het genieten

meer info...
Immermoed Zoey

Immermoed Zoey is een dochter van Dandaloo Cleo en GrootGeluk Freud. Zoey heeft dan ook van beide ouders veel mooie dingen mee gekregen zoals massa en een flink botstructuur. Behalve dat Zoey een prachtige imposante teef is om te zien, is ook haar karakter er eentje uit het boekje! Altijd rustig en vriendelijk…Helaas hebben we Zoey moeten laten steriliseren na de geboorte van haar laatste pup Smartlap en heeft ze heerlijk plekje gevonden bij vrienden in Noord Holland.

meer info...
Immermoed Ice

Immermoed Ice (roepnaam Cooper) is een zoon van Linjo Roxy en GrootGeluk Freud. Ice is een vrolijke, lieve en zo nu en dan een beetje klungelige Boerboel reu met een topkarakter! Immermoed Ice is opgegroeid in huis en heeft u uitstekend gastgezin gevonden in het mooie België waar hij alle tijd en aandacht krijgt die deze lieve hond verdiend!

meer info...
Linjo Roxy

Linjo Roxy is één van mijn favoriete teven. Niet alleen haar prachtige donkerrode kleur, maar ook met haar rustige en aanhankelijke karakter heeft ze mijn hart veroverd. Roxy heeft een paar (kleine) nestjes gehad en we hopen dat ze nog eenmaal drachtig mag worden. Roxy is inmiddels met pensioen en kan lekker van haar oude dag genieten. We hopen deze lijn voort te zetten met twee prachtige dochters van Roxy.

meer info...

Wist u dat….

De Boerboel niet altijd even makkelijk is..

Bij de juiste opvoeding en omgang met een Boerboel heb je een vriend voor het leven, maar…

De Boerboel is van oorsprong een werkhond met een beschermende taak op de Zuid Afrikaanse boerderijen. Dit karakter heeft zich door afgelopen eeuwen heen gevormd. In een dichter bevolkt land als Nederland moet je hier op de juiste manier mee om weten te gaan…

1
Boerboel reuen kunnen zeer dominant zijn naar andere reuen

De meeste Boerboel reuen accepteren geen andere reuen in hun directe omgeving. Dit kan problemen in een bestaande roedel opleveren, maar ook zeer zeker op straat tijdens het uitlaten van je Boerboel.

2
Een Boerboel neemt het heft in eigen handen indien hij vindt dat dit nodig is

Dit beschermende instinct maakt de Boerboel enerzijds juist zo bijzonder. Desalniettemin levert het helaas nog te vaak ongelukken op doordat eigenaren hier niet verantwoordelijk genoeg mee omgaan.

3
De volwassen Boerboel is geen hond om gezellig mee naar het park of het strand te gaan

Wanneer je graag een hond wil waarmee je lekker iedere dag naar het park of naar het strand kan dan is een Boerboel waarschijnlijk niet de juiste hond voor jou. Natuurlijk zijn er uitzonderingen, maar het doorgaans dominante en beschermende karakter van een Boerboel maken dit ras over het algemeen niet geschikt voor dit soort uitstapjes.

Zorg er dus voor dat je het karakter en de oorsprong van de Zuid Afrikaanse Boerboel goed leert begrijpen alvorens je overgaat tot aanschaf van een dit prachtige ras. Maak voor jezelf de afweging of een hond met deze karaktereigenschappen past binnen jouw leef- en gezinssituatie.