VAN HARTE WELKOM BIJ IMMERMOED BOERBOELS

Mijn naam is Willem Touw en ben  eind jaren 90 als een blok gevallen voor de Boerboel. In 2003 heb ik mijn eerste Boerboel  gekregen en begonnen met fokken van dit prachtige Zuid Afrikaanse ras.

Als kind groeide ik al op met honden en zodoende heeft “de hond” mij nooit meer los kunnen laten en is mijn liefde voor dit specifieke huisdier ontstaan. Eind jaren 70, toen ik net op mezelf ging wonen, kocht ik mijn eerste eigen hond, een gladharige Foxterriër. Al vrij snel daarna begon ik mijn honden te showen en kreeg ik een eerste nest pups. Hier lag de basis van mijn hobby nu inmiddels ruim 30 jaar geleden.

In 1982 viel ik voor het eerst in de prijzen met één van mijn honden en vol trots presenteerde ik mijn eerste kampioen! Vele kampioenschappen waaronder ook een aantal wereldkampioenen zouden de jaren daarop volgen.

In 1986 kreeg ik mijn eerste Jack Russell Terriër genaamd Rusty. Zij is uiteindelijk het fundament van mijn kennel geworden. Rusty heeft aan de basis gestaan van vele gerenommeerde kennels en bloedlijnen binnen het ras van de Jack Russell Terriër.

Wellicht vraagt u zich nu af waar mijn voorliefde voor de Boerboel dan vandaan komt, want dit is toch een beduidend ander type hond dan de vele terriërs die ik ruim 20 jaar heb gehad. Behalve terriers heb ik ruim 10 jaar lang een Rottweiler teef gehad, genaamd Amber. Zij was mijn alles en dan ook letterlijk overal mee naar toe. Naar mijn werk, naar het café of naar de kapper….Amber was erbij! Dus naar dat type hond was ik weer op zoek.

In 1996 kwam ik via een vriendin voor het eerst oog in oog met de Boerboel en was gelijk zeer onder de indruk van deze prachtige, maar vooral imposante hond. Via deze vriendin kreeg ik mijn eerste Boerboel teef, Siglensal Spice. Met deze prachtige teef is mijn Boerboel kennel Immermoed ontstaan.

Ik ben woonachtig in Sint Annaparochie te  Friesland en heb naast mijn honden hobby een  een baan die goed te combineren is met de honden.Gelukkig is er een samenwerking met Grootmoed Boerboels in Smilde,die het mij mogelijk maakt het de honden zo optimaal mogelijk te verzorgen.

Vanzelfsprekend hoop ik dat mijn website en de informatie op de website je aanspreken! Iedereen is dan ook van harte welkom om een kijkje te nemen in onze Boerboel kennel! We zullen je uitgebreid vertellen over de Boerboel en je uiteraard graag in levende lijve kennis laten maken met dit prachtige ras!

Voor vragen en informatie of het maken van een afspraak bent u van harte welkom om contact op te nemen op telefoonnummer 06-2448 4444 (bereikbaar van 09.00 tot 22.00 uur)