Voeding voor een Boerboel

Immermoed Boerboels voedt haar honden al vele jaren voer van het merk Meradog. Meradog streeft er naar honden te verzorgen met smakelijke natuurlijke producten en volgens de nieuwste inzichten van de voedingswetenschap.

Al ruim 60 jaar wordt in Kevelaer in Duitsland de hoogwaardige natuurlijke voeding voor honden geproduceerd die bekend is onder de naam Meradog. Met een zeer gefundeerde kennis over de voedingsbehoefte van de hond, ontwikkelt Meradog vooruitstrevende voedingsconcepten met als centraal thema het gezonde leven van de hond.

Het Meradog voedingassortiment omvat een High Premium voedingslijn vanaf puppy tot senior en tevens een speciale PURE voedingslijn voor honden met gevoelige maag en/of darmen of voedingsallergieën.

Meradog gebruikt geen smaak- of kleurstoffen en geen chemische conserveringsmiddelen. Wij garanderen dat alle eiwitten en vetten van gezonde slachtdieren afkomstig zijn welke geschikt zijn voor menselijke consumptie.

Alle Meradog producten zijn van een zeer hoog kwaliteitsniveau en realiseren de steeds groeiende eisen waaraan een gezonde en natuurlijk verantwoorde hondenvoeding moet voldoen.

Meradog NL is de officiële importeur voor Nederland en het Meradog team staat garant voor een goed advies en snelle levering.

Neem gerust een kijkje op onze informatieve website www.meradog.nl

Honden echt goed voeden!

              Honden echt goed voeden!